Sluit

Bestel onze cadeaukaart

U betaald bij ons veilig met
Post

Op werkdagen vóór 15.00 uur besteld, dezelfde dag per post verstuurd.

Digitaal

Je ontvangt de digitale cadeaukaart binnen 1 uur in je inbox.

Het Klooster

Wissel deze cadeaukaart in voor een cursus of voorstelling bij Het Klooster, het theater en centrum voor kunsteducatie in Woerden. 

Het monumentale klooster in het hart van de stad biedt ruimte aan een intieme theaterzaal waar een divers programma wordt gepresenteerd van voorstellingen in alle disciplines cabaret, toneel, dans, muziek en jeugdtheater. 

Het cursusaanbod van Het Klooster is groot. Er zijn lessen en cursussen in muziek, dans, theater en digital arts voor alle leeftijden en niveaus. Samenspel is een speerpunt, dus orkesten, koren, bands en ensembles zijn er volop. 

Kijk op kloosterwoerden.nl voor het volledige cursusaanbod en theaterprogramma. We weten zeker, er zit voor iedereen wat bij!

Fill 12

Onze cadeaukaart is te gebruiken voor:

Theater
Muzieklessen
Danslessen
Theatercursussen
Digital arts lessen

Cult+, hét cadeau voor cultuurliefhebbers

Verras echte cultuurliefhebbers met een onvergetelijk cadeau. Met de Cult+ cadeaukaart koop je eenvoudig tickets bij onze cultuuraanbieders voor o.a. voorstellingen, concerten, films en exposities. 

Maar Cult+ gaat verder, je kunt ook zelf deelnemen aan cultuur door het volgen van bijvoorbeeld schilderworkshops, taalcursussen of danslessen. Top dit af met een naborrel in het theatercafé of een uitgebreid diner en je culturele uitje is compleet. Wie wil jij verrassen met dit geschenk?

Meer over Cult+
Wij gebruiken functionele, analytische en tracking cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om jouw ervaring op onze website te verbeteren en om je van relevante advertenties te voorzien. Klik hier voor meer informatie.
Aanpassen