Over Cult+

De complete cadeaukaart voor cultuur.

De Cult+ cadeaukaart is de cadeaukaart voor √©chte cultuurliefhebbers en wordt sinds 2022 uitgegeven door Stichting Promotie Theater- en Concertbezoek (SPTC). De Cult+ cadeaukaart is van de makers van Podium Cadeaukaart en opgezet om cultuuraanbieders te ondersteunen in het genereren van extra bezoek. 

SPTC is een non-profit organisatie en zet zich sinds 1983 in ter promotie van de podiumkunsten. Eerst met het uitgeven van de Theater- en Concertbon, opgevolgd door de Podium Cadeaukaart en als toevoeging nu ook met de Cult+ cadeaukaart. SPTC is als organisatie door de Belastingdienst aangemerkt als een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). De opbrengsten van SPTC vloeien altijd terug naar de sector. SPTC werkt nauw samen met de Vereniging van Schouwburg- en Concertgebouwdirecties (VSCD) en de Vereniging van Nederlandse Poppodia en Festivals (VNPF). 

Cult+ is een cadeaukaart speciaal ontwikkeld voor de partners (cultuuraanbieders als theaters, filmhuizen, concertzalen en (pop)podia). Met de Cult+ cadeaukaart kunnen zij in eigen brandingstijl de veelzijdigheid van hun aanbod als cadeau verpakken en deze als extra marketingtool toevoegen aan de marketingstrategie en een nieuwe doelgroep bereiken. Dit alles in samenwerking met een betrouwbare en ervaren cadeaukaartenuitgever als SPTC. 

Met de Cult+ cadeaukaart geef je een culturele beleving cadeau. Kies onze algemene oranje Cult+ cadeaukaart of een speciale editie van onze Cult+ partners. Met de cadeaukaart schaf je eenvoudig tickets aan voor het aanschouwen van voorstellingen, concerten, filmhuizen en exposities. Maar je kunt ook zelf deelnemen aan cultuur en de cadeaukaart besteden voor het volgen van workshops, cursussen of lessen. Maak je uitje helemaal af met een na-borrel in het theatercaf√© of een uitgebreid diner. 

Per cultuuraanbieder is het specifieke aanbod aangegeven waarvoor de cadeaukaart kan worden ingewisseld. 
(Note: Cult+ is nieuw en druk bezig met het aansluiten van diverse partners, het aanbod zal de komende maanden flink toenemen.)

De Cult+ cadeaukaart is aangesloten bij Keurmerk Cadeaukaarten. 
SPTC is lid van de BrancheVereniging Cadeaukaarten Nederland. 

Wij gebruiken functionele, analytische en tracking cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om jouw ervaring op onze website te verbeteren en om je van relevante advertenties te voorzien. Klik hier voor meer informatie.
Aanpassen