Zakelijk bestellen

Verras uw werknemer, (zaken)relatie of klant met de meest complete cultuurbeleving

Cult+ is een gloednieuwe cadeaukaart voor de echte cultuurliefhebbers. Deze nieuwe cadeaukaartenlijn is van de makers van Podium Cadeaukaart en wordt sinds 2022 uitgegeven door Stichting Promotie Theater- en Concertbezoek (SPTC). Cult+ richt zich op de verbreding en verdieping van de regionale cultuurbeleving. Beleveniscadeaus zijn populairder dan ooit. Tijdens de coronajaren werd meer dan ooit duidelijk hoeveel behoefte er was aan livebeleving en hoe groot de drang is om hieraan zelf deel te nemen. Verbinden, raken, veranderen en verwonderen, iets dat enkel cultuur kan bereiken en Cult+ kan verpakken.

Wat kan de ontvanger met een Cult+ cadeaukaart?
Met de Cult+ cadeaukaart koop je eenvoudig tickets bij onze cultuuraanbieders voor o.a. voorstellingen, concerten, films en exposities. Maar Cult+ gaat verder, je kunt ook zelf deelnemen aan cultuur door het volgen van bijvoorbeeld schilderworkshops, taalcursussen of danslessen. Top dit af met een na-borrel in het theatercafé of een uitgebreid diner en je culturele uitje is compleet. Het bestedingsaanbod verschilt per verzilverpunt. Bekijk hier alle bestedingsmogelijkheden*.

Een cadeaukaart met een maatschappelijke missie
In tegenstelling tot vele andere cadeaukaarten is Cult+ een cadeaukaart met een missie. Cult+ is non-profit, zonder winstoogmerk en zet zich in voor collectieve promotie van cultuur. Alle opbrengsten keren altijd terug naar de sector. Kiest u voor Cult+ dan geef u niet alleen een superleuke beleving cadeau, u steunt ook de theaters, podia en cultuurhuizen in Nederland. 

Zakelijk bestellen
Bestel de algemene Cult+ cadeaukaart (de oranje variant, inwisselbaar bij alle partners) of kies een cadeaukaart van één van onze partners. Bekijk alle cadeaukaarten en de bestedingsmogelijkheden hier

De fysieke cadeaukaart: per post
- Binnen drie tot vijf werkdagen afgeleverd (zie meer informatie bij ‘verzending’).
- Minimaal 3 jaar geldig.
- Voor ieder budget, van 10 tot 150 euro.
- In één keer en in delen te besteden.
- Inwisselbaar voor een divers cultureel aanbod.
- De cadeaukaart wordt voor € 0,50 (incl. BTW) per cadeaukaart in een feestelijke cadeau envelop verpakt. 

De digitale cadeaukaart: per mail
- Binnen 1 uur na betaling afgeleverd.
- Kan ook verzonden worden op een specifieke datum en tijd.
- Minimaal 3 jaar geldig.
- Voor ieder budget, van 10 tot 150 euro.
- In één keer en in delen te besteden.
- Inwisselbaar voor een divers cultureel aanbod.
- De verzend- en handelingskosten zijn voor de digitale Cult+ cadeaukaart € 1,50 per stuk (incl. BTW).

Bestel direct
Bestel de cadeaukaart(en) direct hier. Liever even overleggen over de mogelijkheden? Geen probleem, het Cult+ Team neemt graag de mogelijkheden met u door. Stuur een mail naar zakelijk@sptc.nl en wij nemen binnen een werkdag contact op.

Betaalopties
U kunt betalen middels factuur (overboeking), iDeal of creditcard. Zodra de betaling is ontvangen wordt de bestelling verwerkt.

Verzending
Cult+ cadeaukaarten die op werkdagen vóór 15.00 uur besteld en betaald zijn worden dezelfde dag bij de postleverancier aangeboden, met uitzondering van zakelijke orders van 100+ fysieke cadeaukaarten. Daarvoor geldt een levertijd van 3 tot 5 werkdagen. Let op: bestel in drukke periodes op tijd (in de decembermaand kan de levertijd bij de post toenemen). 

Neem gerust contact op met het Cult+ Team indien er bij een levering haast geboden is.

Voor een bestelling vanaf € 1.000,- ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte op maat. Wilt u voorbeeldexemplaren ontvangen of een offerte ontvangen? Of heeft u een andere vraag? Kijk bij de veelgestelde vragen of neem contact met ons op via zakelijk@sptc.nl.

*De komende maanden zal het aantal acceptatiepunten flink toenemen. Het Klooster te Woerden is de eerste cultuuraanbieder die de cadeaukaart accepteert en uitgeeft. Binnenkort volgen meer.
*Het kaartsaldo op de Cult+ cadeaukaart is minimaal 3 jaar geldig en kan in één keer of in delen worden besteed. Drie jaar na aankoop worden er kosten in rekening gebracht voor het aanhouden van het saldo. Klik hier voor de algemene voorwaarden. 

Wij gebruiken functionele, analytische en tracking cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om jouw ervaring op onze website te verbeteren en om je van relevante advertenties te voorzien. Klik hier voor meer informatie.
Aanpassen