Partner worden?

Verpak met Cult+ je complete culturele aanbod als geschenk

Leuk dat je interesse hebt in Cult+ en overweegt om partner te worden. Cult+ maakt het mogelijk om een culturele beleving als geschenk cadeau te geven. Deze beleving is door de ontvanger naar smaak in te vullen, van o.a. het bezoeken van voorstellingen en concerten tot het zelf deelnemen aan workshops en cursussen. 

Stichting Promotie Theater- en Concertbezoek (SPTC) is de uitgever van de Cult+ cadeaukaart. Een betrouwbare organisatie die sinds 1983 met Podium Cadeaukaart volop kennis en ervaring heeft opgebouwd. Net als Podium Cadeaukaart is ook de Cult+ cadeaukaart non-profit en keren alle opbrengsten terug naar de sector.

Door partner te worden van Cult+ kun je een cadeaukaart in eigen look and feel uitgeven, zonder zorgen te hebben over voorraadbeheer, drukwerk, levering en klantenservice. Daarnaast kan het complete aanbod beschikbaar gesteld worden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan tickets voor voorstellingen, concerten, exposities en films, maar ook het deelnemen aan workshops, lessen en cursussen. Ook horeca is met de cadeaukaart te bezoeken, voor een gezellige na-borrel of een uitgebreid theaterdiner. 

Ben jij een cultuuraanbieder? Een theater, podium, cultuurhuis, dansschool, filmhuis, toneelvereniging of een kunst- en cultuurcentrum? Ervaar dan zelf wat Cult+ voor jou kan betekenen. Vraag het informatiepakket aan of bespreek de mogelijkheden met het Cult+ Team.

Stuur een mail naar partners@sptc.nl en wij nemen z.s.m. contact met je op.

Wij gebruiken functionele, analytische en tracking cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om jouw ervaring op onze website te verbeteren en om je van relevante advertenties te voorzien. Klik hier voor meer informatie.
Aanpassen