Sluit

Bestel onze cadeaukaart

U betaald bij ons veilig met
Post

Op werkdagen vóór 15.00 uur besteld, dezelfde dag per post verstuurd.

Digitaal

Je ontvangt de digitale cadeaukaart binnen 1 uur in je inbox.

Cultuurhuis De Eendracht

Wissel deze kaart in voor een cursus of voorstelling bij De Eendracht of KunstLokaal. 

De Eendracht biedt ruimte aan een intieme theaterzaal waar een divers programma wordt gepresenteerd van voorstellingen in alle disciplines cabaret, toneel, dans, muziek en jeugdtheater in een gezonde mix van professionele- en amateurvoorstellingen. Het cursusaanbod bij KunstLokaal is groot, met lessen en cursussen in muziek, dans, musical en beeldende vorming.

eendracht-gemert.nlkunstlokaal.net

Fill 12

Onze cadeaukaart is te gebruiken voor:

Cursussen
Voorstellingen

Cult+, hét cadeau voor cultuurliefhebbers

Verras echte cultuurliefhebbers met een onvergetelijk cadeau. Met de Cult+ cadeaukaart koop je eenvoudig tickets bij onze cultuuraanbieders voor o.a. voorstellingen, concerten, films en exposities. 

Maar Cult+ gaat verder, je kunt ook zelf deelnemen aan cultuur door het volgen van bijvoorbeeld schilderworkshops, taalcursussen of danslessen. Top dit af met een naborrel in het theatercafé of een uitgebreid diner en je culturele uitje is compleet. Wie wil jij verrassen met dit geschenk?

Meer over Cult+
Wij gebruiken functionele, analytische en tracking cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om jouw ervaring op onze website te verbeteren en om je van relevante advertenties te voorzien. Klik hier voor meer informatie.
Aanpassen