Sluit

Bestel onze cadeaukaart

U betaald bij ons veilig met
Post

Op werkdagen vóór 15.00 uur besteld, dezelfde dag per post verstuurd.

Digitaal

Je ontvangt de digitale cadeaukaart binnen 1 uur in je inbox.

Muziekschool Zeeland

Met duizenden kinderen, jongeren en volwassenen, is Muziekschool Zeeland één van de grootste muziekscholen van Nederland. Droom jij van op het podium staan? Zorg jij achter de draaitafel dat iedereen gaat dansen? Of wil je samen met anderen de leukste muziek maken? Muziekschool Zeeland is jouw startpunt.

Fill 12

Onze cadeaukaart is te gebruiken voor:

Proeflessen
Muziekles
Cursussen
Zingen in koor
Samen muziek maken

Cult+, hét cadeau voor cultuurliefhebbers

Verras echte cultuurliefhebbers met een onvergetelijk cadeau. Met de Cult+ cadeaukaart koop je eenvoudig tickets bij onze cultuuraanbieders voor o.a. voorstellingen, concerten, films en exposities. 

Maar Cult+ gaat verder, je kunt ook zelf deelnemen aan cultuur door het volgen van bijvoorbeeld schilderworkshops, taalcursussen of danslessen. Top dit af met een naborrel in het theatercafé of een uitgebreid diner en je culturele uitje is compleet. Wie wil jij verrassen met dit geschenk?

Meer over Cult+
Wij gebruiken functionele, analytische en tracking cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om jouw ervaring op onze website te verbeteren en om je van relevante advertenties te voorzien. Klik hier voor meer informatie.
Aanpassen